חיפוש

השילוב המושלם של בשרים ויין עכשיו בפתח תקווה

מסעדת שף וחנות יין איכותית במקום אחד, שמביא את הסצנה התל אביבית לפתח תקווה. הכירו את וין אנד ויאנדה, עם הבשרים האיכותיים של משק לגזיאל

מסעדת וין אנד ויאנדה בפתח תקווה. צילום: אסף קרלה
מסעדת וין אנד ויאנדה בפתח תקווה. צילום: אסף קרלה

במיקום שתופס תאוצה קולינרית בתקופה האחרונה נפתח "וין אנד ויאנדה" – קונספט חדשני שמביא משהו אחר לפתח תקווה. המקום משלב בין מסעדת בשר, בר יין וחנות יין תחת קורת גג אחת, ומציע חוויה קולינרית מושקעת ואלגנטית באותו הסטייל האורבני של תל אביב. כאן אפשר ליהנות מערב של טעמים – לפתוח בארוחה מרגשת וחדשנית, לעבור לטעימות של יינות איכותיים ולהמשיך עם בקבוק שנבחר בקפידה שלוקחים הביתה.

 

מסעדה, חנות יין ובר יין במתחם אחד. צילום: אסף קרלה
מסעדה, חנות יין ובר יין במתחם אחד. צילום: אסף קרלה

 

וין אנד ויאנדה – חוויה קולינרי ייחודית

  • מסעדת שף שמתבססת על הבשרים האיכותיים של משק לגזיאל
  • בר יין
  • חנות יין מרהיבה עם מאות בקבוקים
  • אירועים ייחודיים באווירה אינטימית ומוקפדת

חוויית בשרים ייחודית עם נתחי פרימיום. צילום: אסף קרלה
חוויית בשרים ייחודית עם נתחי פרימיום. צילום: אסף קרלה

יין ובשר ברמה אחרת

על הקונספט החדש והייחודי אחראי היזם רן דור-חי, שמוכר היטב לחובבי הבילוי בעיר. דור-חי עומד גם מאחורי ההצלחות של הוויסקי בר מוזיאון, אוסקר ווילד, קולולו ולאגר & אייל, ועכשיו גם "וין אנד ויאנדה". המקום החדש מציע בילוי איכותי קרוב לבית ומחזיק בענק את תחושת האלגנטיות העירונית.

 

וין אנד ויאנדה. צילום: אסף קרלה
וין אנד ויאנדה. צילום: אסף קרלה

 

מטבח שף

המסעדה היא הלב הפועם של המתחם. מטבח שף לאוהבי בשר המבקשים ליהנות מנתחים משובחים ומיושנים היטב. בתפריט ניתן למצוא מגוון מנות בשריות, דגים וירקות לצד תפריט יינות עשיר ומגוון. כל מנה נבחרה בקפידה מתוך רצון להציע חוויה קולינרית עוצמתית המשלבת בין טעמים מסורתיים לבין נגיעות מודרניות ועכשוויות.

האורחים מוזמנים ליהנות מחוויית אירוח מוקפדת ואלגנטית, עם אפשרות לשבת בחלל הפנימי המעוצב של המסעדה או לבחור במרפסת הפרטית, ולספוג את האווירה האינטימית והנעימה.

 

מנות בשר בתפריט

המסעדה מציעה חוויית בשרים ייחודית עם נתחי פרימיום של משק לגזיאל, תוספות ורטבים המעצימים את חוויית הטעם.

אנטריקוט מיושן – מוגש עם תפוחי אדמה מדורה וצ'ימיצ'ורי (56 ₪ ל-100 גרם).

סינטה עם מח עצם – מלווה בבטטה צלויה ורוטב בשר עשיר (56 ₪ ל-100 גרם).

אנטריקוט על העצם – פריים ריב נתח עוצמתי המוגש במשקל לפי בחירה (64 ₪ ל-100 גרם).

 

חוויית אירוח מוקפדת ואלגנטית. צילום: אסף קרלה
חוויית אירוח מוקפדת ואלגנטית. צילום: אסף קרלה

אולם אירועים

קבוצות יכולות לחגוג באולם האירועים היוקרתי שמתאים לאירועים פרטיים ועסקיים עד 200 איש. החלל המעוצב באלגנטיות רבה כולל מרפסת פרטית ושירות מותאם אישית לאופי האירוע. כל אירוע במקום מלווה בתפריט שף מוקפד בהתאמה אישית ובמבחר יינות איכותיים שנבחרו בקפידה ללוות כל מנה ומנה.

 

חנות יין בוטיקית

עם הכניסה בשערי המתחם, מתגלה חנות היין הבוטיקית. בחנות למעלה מ-400 סוגי יינות ממדינות שונות, וביניהן כמובן מבחר רחב של יינות מישראל. עם מבחר אלכוהול, סיגרים ואביזרי יין – זהו מקום מושלם לחובבי יין שמעוניינים להעמיק את ההיכרות עם עולם היין המרתק.

כמו בוויסקי בר מוזיאון, גם כאן ניתן יהיה לרכוש בקבוק יין יוקרתי למתנה או לארוחה ביתית, ובאותו הזמן לשבת על כוס יין עם חברים או בני זוג באווירה נעימה ובליווי מוזיקה מרימה.

 

כ-100 יינות מהעולם ומהארץ. צילום: אסף קרלה
כ-100 יינות מהעולם ומהארץ. צילום: אסף קרלה

 

לדברי רן דור-חי: "הקונספט של וין אנד ויאנדה נבנה מתוך השאיפה להביא לפתח תקווה את אותה איכות בלתי מתפשרת שמזוהה עם הוויסקי בר מוזיאון בתל אביב. אנחנו פונים לקהל שמעריך חוויית בילוי ברמה הגבוהה ביותר – שילוב של מנות שף ייחודיות, מבחר יינות עשיר ואירוח מוקפד. בתפריט המסעדה ימצאו האורחים מנות יצירתיות שמבוססות על חומרי גלם מובחרים, לצד חוויות יין שמזמינות להעמיק את ההיכרות עם עולם היין המקומי והבינלאומי. כל ביקור כאן הוא מסע קולינרי ותרבותי שמוקדש כולו לאנשים שאוהבים לגלות, להתרגש וליהנות מהטוב ביותר שיש לעולם הקולינריה להציע.

 

פרטים:

וין אנד ויאנדה

כשרות: רבנות פתח תקווה

כתובת: השחם 1, מגדלי בסר, בניין C, פתח תקווה

שעות פתיחה: א-ה 17:00 עד אחרון האורחים

אתר

אינסטגרם

פייסבוק

 

 

שיתוף

אולי תתעניינו גם ב...

תפריט נגישות