חיפוש

השף ברק יחזקאלי עולה לגליל

מסעדת בוקר והשף ברק יחזקאלי מתארחים ביקב לטם בגליל, לשני מפגשים: ערב קולינרי מרגש שיימשך כ-3.5 שעות, ומפגש אינטימי כולל טעימות על מסעו האישי

בורק והשף ברק יחזקאלי מגיעים אל הגליל. צילום: ענבל אור-לב
בורק והשף ברק יחזקאלי מגיעים אל הגליל. צילום: ענבל אור-לב

אחרי שנים של אירוח בתל אביב, מגיע השף ברק יחזקאלי להציג את כישוריו בגליל. בתוכנית ערב קולינרי בלתי נשכח ביקב לטם, כמובן מלווה בטעימות יין בוטיק. במהלך המפגש תוכלו להכיר את השף וללמוד על חיי האדמה והקולינריה בגליל.

מה בתוכנית ארוחת ערב עם מסעדת בורק והשף ברק יחזקאלי

  • בשעה 19:30 מוזמנים להתחיל עם כוס יין ראשונה, ליהנות מהנוף, להציץ על הנעשה במטבח ולהכיר.
  • בשעה 20:00 תוגש מנת הפתיחה.
  • מכאן מתחיל ערב קולינרי שיימשך כ-3.5 שעות. המנות יוגשו במקביל לכל הסועדים, והתפריט נקבע מראש בהתאם לחומרי הגלם הטריים שנאספו מהדייג, הקצב ומהשלל שנמצא בטבע.
  • יינות הבוטיק האורגניים של יקב לטם ילוו את החוויה לכל אורכה.
  • עוד הפתעות במהלך הערב…

מספר המקומות מוגבל. השתתפות בהזמנה מראש בלבד.

מתי: יום חמישי | 20.3 | 19:30-23:00

מחיר: 520 ₪ לאדם, כולל יין

איפה: יקב לטם, קיבוץ לוטם

טלפון 072-3941106

לינק להרשמה לערב בורק: https://www.westgalil.org.il/evt/lotem-wine-tasting/


מה בתוכנית מפגש אינטימי עם השף ברק יחזקאלי ביקב לטם

מפגש מעורר השראה עם השף ברק יחזקאלי ביקב לטם – יקב בוטיק אורגני בקיבוץ לטם, אל מול הנוף היפהפה של הגליל.

  • תקבלו הצצה לסיפורה המופלא של תחיית האדמה וקהילת המגדלים הארטיזנליים של הצפון.
  • תיהנו מטעימות של תוצרת גלילית טרייה לצד יינות הבוטיק האורגניים של יקב לטם.
  • השף ברק יחזקאלי יספר על מסעו האישי – המעבר מהעיר הגדולה לחיים קרובים לאדמה בגליל.

משך המפגש: כ-1.5 שעות.

ההשתתפות בהזמנה מראש בלבד. מספר המקומות מוגבל.

מתי: יום שישי | 21.3 | 12:00-13:30

מחיר: 240 ₪ לאדם, כולל טעימות של יינות ותוצרת גלילית

איפה: יקב לטם, קיבוץ לוטם

טלפון 072-3941106

לינק להרשמה למפגש שישי: https://www.westgalil.org.il/evt/live-at-lotem-winery/

מספר המקומות מוגבל, הזמנה מראש בלבד.

על יקב לטם – יקב בוטיק אורגני

היקב הוקם בשנת 2010 בקיבוץ לטם שבצפון הארץ, על צלע צוק המשקיף לנוף הפסטורלי של הגליל והכנרת. היקב נוצר מתוך אהבה לטבע והאמונה שהיינות הטובים ביותר מגיעים מענבים שגדלים בכבוד לאדמה. עם השנים, הפך יקב לטם ליקב האורגני הגדול ביותר בישראל, תוך שמירה על עקרונות חקלאות אורגנית וייצור יינות איכותיים המבטאים את הטרואר הייחודי של האזור.

חוויית האירוח ביקב

  • מסלולי טעימות יין שמספרים את סיפור הכרמים של היקב.
  • אוכל מקומי טעים, כמו פלטת גבינות מקומית וריבות שהוכנו במקום.
  • ישיבה במרפסת עץ רחבה, הממוקמת בלב הטבע ומשקיפה על נוף מדהים של הכנרת והרי הגולן.

פרטים:

פייסבוק של השף ברק יצחקי: https://www.facebook.com/Burek.Barak/?locale=he_IL
אתר יקב לטם: https://lotemwinery.co.il/
הזמנה טלפונית – שמוליק: 052-363-1549

 

 

 

שיתוף

אולי תתעניינו גם ב...

תפריט נגישות