חיפוש

קיבוץ ניר דוד פירקו את הריטריט לשניים: רי-טריט

בריטריט הקולינרי של גלמפינג "לילה להיות וטבע" שבעמק המעיינות, תהנו מרגיעה וחיבור לטבע, חדשנות קולינרית ואוכל ישראלי מקומי עם תיירות ניר דוד

ריטריט קולינרי בניר דוד. חיבור לטבע, אוכל בריא, שקט וריפוי לנפש. צילום: מיכל אבנד
ריטריט קולינרי בניר דוד. חיבור לטבע, אוכל בריא, שקט וריפוי לנפש. צילום: מיכל אבנד

24 שעות של ניתוק בעמק המעיינות עם הריטריטים הקולינריים של תיירות ניר דוד. בשני הימים תהנו מחווית החיבור לטבע לצד אוכל בריאובעיקר תוכלו להתמלא בשקט וריפוי לנפש.

במקום שנמצא הרחק מהסביבה הטבעית ומהסחות הדעת. ריטריט ניר דוד. צילום: מיכל אבנד
במקום שנמצא הרחק מהסביבה הטבעית ומהסחות הדעת. ריטריט ניר דוד. צילום: מיכל אבנד

תיירות ניר דוד בפעילות הריטריט

תיירות ניר דוד מחזירה לפעילות את הריטריט הקולינרי של מתחם הגלמפינג "לילה להיות וטבע", שנפתח גם הוא לאחרונה לקהל הרחב.

בריטריט תוכלו ליהנות מיומיים של רגיעה וחיבור לטבע, חדשנות קולינרית ואוכל ישראלי מקומי באזור הבטוח והשקט של עמק המעיינות.

"לילה להיות וטבע" עם תיירות ניר דוד

הריטריט הקולינרי של אתר "לילה להיות וטבע" שבעמק המעיינות מאסף ומלקט חוויות וסיפורים מיוחדים שיש לעמק להציע דרך האנשים שהפכו את תשוקתם לדרך חיים.

בריטריט, שיתקיים זו השנה השניה ולמעשה לראשונה מאז תחילת המלחמה, תיהנו מ- 24 שעות של נחת, רגיעה, חיבור לטבע ולחקלאות, סיפורים על חדשנות קולינרית ואוכל וטוב.

ריטריט קולינרי. צילום: מיכל אבנד
ריטריט קולינרי. צילום: מיכל אבנד

היום הראשון בריטריט הקולינרי

11:00 – הגעה למתחם הגלמפינג "לילה להיות וטבע" לקפה ומאפה ולטעימת.

בטיעימות תהנו מברוסקטות מתוצרת העמק מעשה ידיו של השף המקומי והיועץ הקולינרי זיו פרוכטמן.

פרוכטמן יסביר על חומרי הגלם של הברוסקטות, סוגי הגבינות והחקלאות המקומית במרחב.

12:00 – סדנת טעימות שמן זית בבית הבד "Assi", הנמצא במועצה.

את הסדנה יעביר מנהל בית הבד והמומחה הארצי בשמן דוד נוי שיכיר לכם מקרוב את רכיבי שמן הזית ותהליכי יצורו.

בהמשך תבקרו במזקקתZOAR" " שהופכת תמרים לאלכוהול ותיהנו מדרינקים עם תיבול של צמחים מקומיים.

14:00 – ארוחת צהריים בבית שאן אצל לילי טוויזר,

מבשלת בסגנון פרסי שתספר סיפורים על קולינריה מקומית בימי המעברה. לילי תגיש מאכלים פרסים ביתיים ביניהם:

"גונדי" ו"חורשט סבזי" ותקנח עם "חםחם" – סוג של ספינג' שיש למצוא רק בבית שאן.

16:00 – חזרה להתרעננות באוהלים הממוזגים.

19:00 – מפגש עם איש האוכל, רומן גילר, לארוחת יין ופויקה מדורה עם טעמים מן הצומח.

רי-טריט במקום שקט ומרוחק - ריטריט קולינרי. צילום: מיכל אבנד
רי-טריט במקום שקט ומרוחק – ריטריט קולינרי. צילום: מיכל אבנד

היום השני בריטריט הקולינרי

08:00 – את הבוקר תפתחו במארזי ארוחות בוקר ישראליות עשירות של מתחם הגלמפינג "לילה להיות וטבע", אותם תאכלו עצמאית ברחבי המתחם.

10:00 – סדנה מעמיקה במרכז המבקרים של בית התה בבית אלפא,  בה תעברו סדנת טעימות  והסברים על עולם התה.

11:30 – הריטריט הקולינרי יגיע לסיומו ותוכלו להמשיך לבילוי עצמאי במעיינות, בהרים ובאתרי במרחב.

פרטים:

מתי: בהזמנה מראש בתאריכים 28-29.12, 11-12.1, 22.2, 14-15.3

עלות: 1,900 ₪ לזוג – המחיר כולל לינה, הסעה, הדרכה ואוכל.

  • הריטריט מתאם לקהל מעל גיל 18, זוגות חברים או קבוצות קטנות  המתעניינות בקולינריה ומחפשות לצאת למסע  עם ערך ישראלי.

אתר: https://nirtours.co.il

טלפון: 04-6488097

אטרציות נוספות בצפון: אטרקציות בצפון- ישראלינג

שיתוף

אולי תתעניינו גם ב...

תפריט נגישות