מלון היוקרה הירושלמי מצודת דוד פותח שוב את מסעדת ורנדה עם תפריט גריל עילי

מנות בשר, אש וגחלים מככבות בתפריט החדש של מסעדת ורנדה בטראסה היפה של מלון מצודת דוד בירושלים

מסעדת ורנדה 3
כתף טלה ובאן במסעדת ורנדה. צילום: דניאל לילה

מלון היוקרה הירושלמי מצודת דוד פותח שוב את מסעדת ורנדה עם תפריט גריל עילי. עם בואו של הקיץ משיקים במלון היוקרה מצודת דוד את מסעדת ורנדה המחודשת. טראסה יפה להפליא המוקפת באדריכלות ירושלמית ומול נופיה של חומות העיר העתיקה.

את "ורנדה" החדשה יוביל השף כפיר מיסניקוב אשר מנצח על הקולינריה של מלון היוקרה מזה כשנה.

מסעדת ורנדה 1
שף כפיר מיסניקוב . צילום: דניאל לילה

מיסניקוב יצר לורנדה החדשה תפריט שבמרכזו מנות גריל, אש ופחמים, רובן נעשות בג'וספר. בתפריט תמצאו החל ממנות משותפות שנועדו לחלוקה של קבוצת חברים או בילוי משפחתי וסעודה משותפת, ומנות רבות נוספות לארוחות אישיות. מדובר בארוחה יוקרתית שמתאימה בעיקר לחגיגת אירוע מיוחד או לאלו שמבקשים חוויה קולינרית מיוחדת בזמן חופשה בירושלים.

בשר, אש וגחלים

בין מנות הגריל העילי ניתן למצוא מנות כמו טאטאקי נתח קצבים, מנת אסאדו, צלעות טלה מעושנות בעשבי תיבול ושום, או סטייק טוממהוק. דוגמא לאחת המנות החגיגיות שמתאימות לשיתוף: כתף טלה מושרה בבריין הדרים ל-48 שעות, מעושן בעצי תפוחים 12 שעות, נימוח ומלא טעמים. המנה מוגשת לצד צ'אטני עגבניות, ספייסי איולי, כרוב מוחמץ, בצל כבוש, איולי לימון כבוש, חסה פריכה ולמניות מאודות.

מסעדת ורנדה 5
גריל עילי מסעדת ורנדה במלון מצודת דוד. צילום: דניאל לילה

מסעדת ורנדה – לא רק בשר

בתפריט שיצר השף כפיר מיסניקוב לורנדה החדשה יש גם מנות מהים ומהשדה. בין מנות הדגים למשל פילה דניס על קולי פלפלים, סלסלת לימון כבוש וצ'יפוטלה ופירה מעושן, או מנת סביצ'ה טרטר טונה אדומה מוגש בחסה מסולסלת על קרח בלווי רוטב צ'ילי ונקטרינה.

עוד בתפריט מגוון סלטים כמובן וכן מנות צמחוניות וטבעניות כמו למשל סטייק דלעת בניחוח פחמי עצמי פתוחים על ראגו עדשים שחורות, קולי קורמה תירס ומיקרו עלי אפונה ועוד מנות רבות.

מסעדת ורנדה 2
טרטר טונה. צילום: דניאל לילה

השף כפיר מיסניקוב

כפיר מנצח על הקולינריה במלון היוקרה מצודת דוד מזה כשנה. בעברו הוביל מטבחים שונים כמו  זאפה, מסעדת טומפולופומפו של השף אבי קונפורטי ומסעדות נוספות בארץ ובעולם.

על האווירה

דמיינו תפריט גריל עילי קריאטיבי, טעים ועשוי היטב, שהוסיפו אליו נוף עוצר נשימה, תפריט יינות מושלם, מוסיקה עדכנית ועטיפה יוקרתית והרי לכן את מסעדת ורנדה החדשה.

מסעדת ורנדה 4

שעות וימי פעילות: ימים ראשון עד חמישי בשעות 18:00-23:00.

מסעדת ורנדה, מלון מצודת דוד, רחוב המלך דוד 7, ירושלים. טלפון: 02-6212396.

בשרים בד"צ מהדרין הרב רובין

שמיטה לחומרה, מהדרין ים הרב אפרתי שליט"א. השגחה לחומרה

לאתר מסעדת ורנדה במלון מצודת דוד: https://www.thedavidcitadel.co.il/veranda

שיתוף

אולי תתעניינו גם ב...

תפריט נגישות