סאקו: רשת מסעדות יפניות בישראל

רומן האהבה בין ישראלים לאוכל יפני מגיע לשיא. רשת סאקו החדשה מפגישה את שתי התרבויות ומעשירה את תרבות האוכל הישראלית בטעמים הקסומים של יפן בקונספט של סטריט פוד

צ'יראשי סושי ברשת המסעדות היפניות סאקו. צילום: דימיטרי פומזן סוכנות קרלה
צ'יראשי סושי ברשת המסעדות היפניות סאקו. צילום: דימיטרי פומזן סוכנות קרלה

האוכל היפני מצא מקום מיוחד בליבם של הישראלים, הן בטעמיו הייחודיים והן בהצגה האסתטית שלו. אחד הגורמים לפופולריות של האוכל היפני בישראל הוא הדגש על טריות וחומרי גלם טבעיים. השימוש בחומרי גלם עונתיים וטכניקות בישול מינימליסטיות מתיישבות היטב עם ההעדפה הישראלית למנות קלילות וטעימות, שמתקבלות בברכה בכל שעות היום.

אבל לא צריך לקנות כרטיס טיסה יקר לטוקיו. מותג מסעדות יפניות חדש צומח בימים אלה בישראל, ודווקא בקונספט מקורי של סטריט פוד, אוכל רחוב. הכירו את "סאקו" – הרשת שמביאה את הטעם היפני לישראל.

 

סטריט פוד ברשת סאקו. צילום: דימיטרי פומזן סוכנות קרלה
סטריט פוד ברשת סאקו. צילום: דימיטרי פומזן סוכנות קרלה

 

הקונספט של סאקו

הבשורה היפנית עם מותג "סאקו", מציעה חווית "פאסט קז'ואל". מדובר בשירות עצמי באמצעות תפריט דיגיטלי מתקדם בקיוסקים, להזמנות מהירות. זאת לצד אווירה מיוחדת עם מוזיקה ואנרגיות שיאפשרו לכם לדמיין שאתם במסעדת סטריט פוד בטוקיו.

בימים האחרונים נפתח הסניף הראשון הממוקם במתחם meex שרונים בהוד השרון. הסניף מאפשר חוויית הישיבה במקום עם מוזיקה ואווירה קלילה וכיפית, כאשר בנוסף ניתן גם להזמין TA באיסוף עצמי ומשלוח עד הבית.

 

מנת גיוזה בתפריט סאקו. צילום: דימיטרי פומזן סוכנות קרלה
מנת גיוזה בתפריט סאקו. צילום: דימיטרי פומזן סוכנות קרלה

 

תפריט סאקו

משמעות המילה "סאקו" ביפנית היא פריחה. היא מסמלת התחדשות וטריות, אביב ובעיקר את העונתיות במזרח.  אותה עונתיות באה לידי ביטוי גם בתפריט המגוון שכולל היצע נרחב של מנות ראשונות ועיקריות, וכמובן קטגוריית סושי עם המון רולים מפתיעים.

בין המנות בתפריט:

  • סאשימי טונה אדומה, סלמון או בס
  • באנים במילוי בריסקט, שניצל, בקר או טופו פריך
  • גיו ניקו ראמן
  • ספרינג רול אקסטרה דגים
  • טורי ראמן
  • צ'יראשי – קערת סושי מפורק עם שלל דגים ותוספות לבחירה

 

תפריט סושי גדול ברשת סאקו. צילום: קרדיט דימיטרי פומזן סוכנות קרלה
תפריט סושי גדול ברשת סאקו. צילום: קרדיט דימיטרי פומזן סוכנות קרלה

 

קטגוריית הסושי בתפריט סאקו

סושי, ללא ספק המעדן היפני המוכר ביותר, הפך לפופולרי ביותר בישראל. הישראלים פיתחו זיקה חזקה לשילוב האמנותי הזה ומחפשים חוויות סושי איכותיות ואותנטיות.

בקטגוריית הסושי נמצא לדוגמה:

  • דניסו רול – אבוקדו, קנפיו, עירית ומלפפון עטופים בדניס, אפונת ווסאבי ופילה לימון)
  • תאי רול פיקנטי – דניס, כוסברה, קנפיו, גזר ומחית צ'ילי חריף עטופים בבטטה קרמל מיסו וקריספי שאלוטס
  • ניו סקין ספייסי רול – סלמון בטמפורה, מלפפון, ספיישי מיו ובצל ירוק עטוף בסלמון נא, צ'ילי חריף וגרדת לימון
  • ועוד מגוון רולים, כולל היצע טבעוני מרשים.

 

סאקו - רשת מסעדות יפניות חדשה בישראל. צילום: קרדיט דימיטרי פומזן סוכנות קרלה
סאקו – רשת מסעדות יפניות חדשה בישראל. צילום: קרדיט דימיטרי פומזן סוכנות קרלה

 

הקבוצה המנהלת

מאחורי המסעדה עומדת קבוצת לאגר אנד אייל והוויסקי בר מוזיאון, שמחזיקה במספר מקומות ומתחמי אוכל בעולם הקולינריה. בכל המקומות שמחזיקה הקבוצה יש קונספט ייחודי ופורץ דרך בתחום הבילוי בישראל. בין המקומות שהקימה ומנהלת הקבוצה: מתחם הבילוי DNA בתל אביב, וויסקי בר מוזיאון, רשת הבירות הלונדונית לאגר אנד אייל, קיטשן 94, טייסטינג רום, אוסקר ווילד פתח תקווה, קולולו ועוד.

 

פרטים:

סאקו – מתחם meex שרונים

סאקו – מתחם meet שרונים

שעות פתיחה: א-שבת 12:00 עד אחרון האורחים

משלוחים: וולט ותן ביס

כתובת: רחוב הרקון 2, הוד השרון

לאתר המסעדה: לחצו כאן

אינסטגרם | פייסבוק

 

 

 

שיתוף

אולי תתעניינו גם ב...

תפריט נגישות