ספיישל גיא, ספיישל מאור או ספיישל עמית? פיצריה 180 עם התשובה

תפריט חדש לפיצרייה 180 שמציעה פיצה עד הבית בתל אביב. ההפתעה - פיצות ספיישל בשמות של עובדי המקום שנמצאים כרגע במילואים בעזה

תפריט חדש לפיצרייה 180 תל אביב. צילום: דימיטרי פומזן סוכנות קרלה
תפריט חדש לפיצרייה 180 תל אביב. צילום: דימיטרי פומזן סוכנות קרלה

לפני כשנתיים וחצי נפתח בוטיק 180 – בר אוכל בטיילת של תל אביב אל מול הים. ברגע שהמלחמה פרצה וכל העובדים גויסו, הוחלט להסב את המסעדה לקונספט אחר וכך נפתחה פיצרייה 180.

בוטיק 180​ הוא בר אוכל אשר נפתח במיקום הטוב ביותר בעיר. מדובר בטיילת של תל אביב, על רחוב הרברט סמואל ויונה הנביא, מרחק הליכה משוק הכרמל, משלל מקומות בילוי וכמובן ממש על חוף ימה של תל אביב. זאת לנוחותם של מי שלקחו חופשה בתל אביב.

פיצריה 180 במיקום הטוב ביותר בעיר, בטיילת של תל אביב. צילום: דימיטרי פומזן סוכנות קרלה
פיצריה 180 במיקום הטוב ביותר בעיר, בטיילת של תל אביב. צילום: דימיטרי פומזן סוכנות קרלה

הייחודיות של פיצריה 180

לאחר אינספור ניסיונות לחיפוש אחר הפיצה המושלמת ועשרות טעימות, נפתחה בתל אביב פיצרייה אורבנית. זו פיצה שעשויה ממיטב חומרי הגלם שנבחרו בקפידה, כשהבצק מורכב מ-5 סוגים שונים של קמח. ועוד סודות של תוספות שאי אפשר לספר.

התפריט החדש

התפריט החדש בנוי כמובן על בסיס הפיצות, עם תוספות מפתיעות ומרעננות. לצידן יש מנות קטנות שכיף לנשנש ליד הפיצה, כמו למשל סלט חסות עם תפוזים ושקדים קלויים. לאלו מתלווים גם רטבים מוקפדים תוצרת ביתית. גולת הכותרת היא פיצות ספיישל בטעמים מטורפים, שכל אחת מוקדשת לעובדי המקום שנמצאים במילואים בעזה.

בין המנות אפשר למצוא גם את הפיצה הקלאסית – מרגריטה עם רוטב עגבניות איטלקי, גבינת מוצרלה וגבינת פרמז׳ן, בתוספות: זיתים, תירס, פטריות, בצל, עגבניות, גבינת פטה.

 

פיצות ספיישל, שכל אחת מוקדשת לעובדי המקום שנמצאים במילואים בעזה. צילום: דימיטרי פומזן סוכנות קרלה
פיצות ספיישל, שכל אחת מוקדשת לעובדי המקום שנמצאים במילואים בעזה. צילום: דימיטרי פומזן סוכנות קרלה

פיצות ספיישל – פיצריה 180

  • ספיישל גיא בתוספת פפרוני, דבש וצ'ילי מותסס. 89 ₪
  • ספיישל מאור פטריות ירדן, קרם פרש ובצל ירוק. 89 ₪
  • ספיישל עמית מיקס גבינות – מוצרלה, אמנטל, צ'דר, גורייר. 89 ₪
  • ספיישל נתן בשר סרטנים, גבינת בושה וחלפיניו מוחמץ. 89 ₪

 

כוח אדם אשר גויס כולו בצו 8

מאחורי המקום עומד המסעדן הירושלמי, מעין שמחה: "חשבנו הרבה על החזרה לפעילות בזמן המלחמה. לתפעל עסק כמו בית קפה ובר אוכל שעובד במהלך כל שעות היום הפך להיות משימה קשה מבחינת כוח אדם אשר גויס כולו בצו 8, נלחם ושומר עלינו כבר כמעט 4 חודשים.

ברגע שהמלחמה פרצה וכולם מלבדי גויסו, העסק נסגר. הבנתי שצריך להמציא את הגלגל מחדש ולהתאים אותו לתקופה הנוכחית עם תפריט וקונספט חדש – פיצרייה!  לקח זמן לבנות את התפריט אבל אני גאה במוצר הסופי".

 

בקרוב:

לקראת הקיץ מתכננים לפתוח מחדש את הבר עם דרינקים מדהימים לקחת לים יחד עם הפיצה וארוחות הבוקר של המקום.

 

פרטים:

פתוחים רק למשלוחים בשלב זה.

משלוחים: וולט

אינסטגרם: Pizza 180

שיתוף

אולי תתעניינו גם ב...

תפריט נגישות