בני הזוג והשפים נדב ודניאל המוכרים לנו מתחרות המטבח המנצח, חוזרים לקיץ נוסף במתחם הבריכה של דן קיסריה ריזורט, עם מסעדת פופ אפ תאילנדית חדשה.
המסעדה תציע מנות תאילנדיות עונתיות שיעקצו לכם את החיך. את התפריט ישלימו קוקטיילים מרגשים מבית קבוצת אימפריאל.
מסעדת הפופ אפ תיפתח בימים ב'-ה' החל משעות הערב המוקדמות לאורחי הריזורט ולאורחים מבחוץ בהזמנת מקום מראש דרך Tabit.
על טהרת המטבח התאילנדי
לאחר שיתוף הפעולה המוצלח לפני שנתיים שזכה לפידבקים מעולים, זוג השפים נדב ודניאל חוזרים לדן קיסריה ריזורט. השניים משיקים מסעדת פופ אפ על טהרת המטבח התאילנדי האותנטי שכל כך מזוהה איתם. המסעדה תהיה פתוחה לקהל הרחב במהלך חודשי הקיץ.
התפריט של נדב ודניאל בדן קיסריה ריזורט יציע מנות ראשונות ועיקריות על בסיס דגים בסגנונות שונים, בשר, תבלינים מן המזרח ושילובי טעמים מקוריים ומרעננים. וכמובן קינוחים בטעמים טרופיים של תאילנד.
תפריט מסעדת הפופ אפ של נדב ודניאל בדן קיסריה ריזורט
מנות ראשונות
פלה סוד: דג ים נא, רוטב גלנגל, ג'ינג'ר ומלפפון, כוסברה, שאלוט, קשיו קלוי ושמן צ'ילי
דג עם זיכרונות מתאילנד: דג ים נא, צ'ימיצ'ורי מנגו בוסר, כוסברה, סלרי, למון גראס, צ'ילי אדום וקשיו קלוי
סום טאם: פפאיה ירוקה, לוביה, עגבנייה, צ'ילי, רוטב דגים, ליים ובוטנים (אופציה לטבעוני)
יאם פלה טוד: דג פריך, אטריות אורז, מלפפון, בצל סגול, כוסברה, עלים ארומטיים, צ'ילי, קריספי שום ובוטנים (אופציה לטבעוני)
פונג פאלו: בשר מפורק מטוגן, קפיר ליים, כוסברה, גלנגל, תמרינדי, ביצה רכה, רוטב חמישה תבלינים, כוסברה וקריספי שום, מוגש עם רוטי מלוח
טוד מאן פלה: קציצות דגים בהשראת הילדות בערבה, חסה, אטריות אורז, עלים ארומטיים, צ'ילי, בוטנים וקריספי שום
מנות עיקריות
פלה ניאנג מנאו: פילה דג עטוף בעלה בננה, רוטם נאם ג'ים יאם, עלים ארומטיים וקריספי שום
פלה לואי סואן: דג שלם מטוגן, סלט עלים ארומטיים, ליים, בצל סגול, כוסברה, ג'ינג'ר, בצל ירוק, וקשיו מקורמל
גנג קארי פט: קארי אדום מצפון תאילנד, שעועית, באקצ'וי, פטריות שימאג'י, דלעת, כוסברה, בזיל תאי, קריספי שאלוט ובוטנים, מוגש עם אורז יסמין (לבחירה דג פריך / פרגית / טופו)
קון ניאה: בקר בבישול ארוך בציר תבלינים תאילנדים, חסה, בצל מוחמץ, עלים ארומטיים, צ'ילי וקריספי שום. מוגש עם רוטי מלוח, רוטב תמרינדי וסוכר דקלים, ורוטב פלפלים חריפים
סטיקי רייס: אורז יסמין
תפריט קינוחים
טפיוקה עונתית: חלב קוקוס, פניני טפיוקה, פירות, סורבה אשכולית אדומה, קוקוס קלוי וקשיו מקורמל
ברולה למון גראס: אננס טרי, סירופ ליים נענע, גלידת קוקוס ופרחי בזיליקום
בננה לוטי: בננות, גלידת בוטנים מלוחה, רוטב קרמל וקוקוס קלוי
תפריט הקוקטיילים של אימפריאל בדן קיסריה ריזורט
Froze: רוזה, וודקה, תותים ובלסמי לבן
Bengal: רום ג'מייקני מיושן, קוואנטרו, אנגוסטורה, אננס וליים
Guaracha: רום בקרדי, בזיליקום, מלח, אננס וליים
Bodega Margarita: טקילה, קוואנטרו, כוסברה, צ'ילי ירוק וליים
Modern Gimlet: ג'ין, סירופ תפוחים סלרי וליים
Mai Tai: רום ג'מייקני, קוואנטרו, סירופ שקדים ביתי וליים
מסעדת הפופ אפ של נדב ודניאל
דן קיסריה ריזורט
שעות פתיחה: ימים ב'-ה' בין השעות 17:00-23:00
להזמנת מקום: Tabit