חיפוש

מסעדת רמבלה חולון: תפריט קיץ חדש לצד קוקטיילים קלאסיים

תפריט פיוז'ן קייצי חדש במסעדת רמבלה בחולון. התפריט כולל מנות עם טאץ' אישי של השף צחי מלול, לצד מגוון רחב של קוקטיילים

המבורגר אנטריקוט בתפריט של מסעדת השף רמבלה. צילום: אופיר קפון
המבורגר אנטריקוט בתפריט של מסעדת השף רמבלה. צילום: אופיר קפון

פראנה דה קאסה, סיגר דגים, טאטקי סינטה – אלה רק חלק מהמנות בתפריט הקיץ החדש של מסעדת רמבלה. שיא הפיוז'ן מתרכז במטבח אחד. בתפריט המסעדה בחולון, יש מגוון רחב של מנות שף יצירתיות ומפנקות עם חומרי גלם טריים ועונתיים. ואי אפשר בלי תפריט קוקטיילים מקורי ומפתיע, לצד הקוקטיילים הקלאסיים.

השף צחי מלול מוביל תפריט במסעדת רמבלה. צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה
השף צחי מלול מוביל תפריט במסעדת רמבלה. צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה

התפריוט הקייצי של מסעדת רמבלה

בתפריט הפיוז'ן החדש מציעה מסעדת רמבלה תפריט קייצי בהשראה ים תיכונית בהובלתו של השף צחי מלול. התפריט כולל מנות דגים, בשרים, ושלל קינוחים. (לא שכחנו) זאת לצד בר קוקטיילים ועשיר.

מה בתפריט מסעדת רמבלה

מנות פתיחה

  • פראנה דה קאסה – פרנה בתנור אבן, קרם חצילים, סלסה עגבניות ושמן זית – 32 ₪.
  • צלחת חריפים ומאזטים – פלפלים חריפים, שום קונפי, זיתים מרוקאים, עגבניות מגורדות, קרם לימון ועלי כוסברה – 22 ₪.
פרנה דה קאסה מתוך התפריט של מסעדת רמבלה. צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה
פרנה דה קאסה מתוך התפריט של מסעדת רמבלה. צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה

מנות ראשונות:

  • קרפצ'יו פלפלים – פלפלים צבעוניים שרופים, פלפל ירוק חריף, אורגנו טרי, בצל סגול, גבינת פטה שקדים ופניני בלסמי – 54 ₪.
  • מיקס שמפיניונס – פטריות שימג'י ושמפיניון, קרם כרובית, שמן כמהין, אגוזי לוז וקראמבל, זיתים שחורים – 54 ₪.
  • חציל קלוי – חציל בלאדי חרוך באש גלויה, טחינה לבנה, גרגירי חומוס בבישול ארוך וסלט קטן של בצל סגול, פטרוזיליה וסומק – 56 ₪.
  • שרי שרינג עגבניות שרי צבעוניות, זיתי קלמאטה, גספא'צו מלפפון, עשבי תבלין, שום קונפי, פרמז'ן קשיו ולימון – 58 ₪.

 

הצלחת של החריפים ומאזטים במסעדת רבמלה. צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה
הצלחת של החריפים ומאזטים במסעדת רבמלה. צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה

מנות ראשונות מהתפריט של מסעדת רמבלה – בשר ודגים

  • קרפצ'יו בקר – דיז'ון דבש, קרם בלסמי, שום קונפי, פרמז'ן קשיו, שמן זית וקרוסטיני – 64 ₪.
  • טרטר פילה בקר – פילה בקר קצוץ גס, חרדל, בצל סגול, צלפים, צ'ילי ירוק, קונפי חלמון וטוסט מחמצת – 65 ₪.
  • סיגר דגים – עלי סיגר פריכים במילוי מוסר קצוץ בסכין, גרידת לימון, כוסברה וצ'ילי ירוק, מוגש עם איולי פחם ואריסה – 62 ₪.
  • קוביות לוקוס מטוגנות – סלט עשבי תיבול ואיולי צ'ילי – 64 ₪.
  • טונה צרובה – עטופה בראס אל חנות על סלט ירקות שרופים ואיולי אורגנו – 69 ₪.
  • סשימי המאצ'י – קרם אבוקדו, פטריות שימג'י כבושות, בצל סגול, צ'ילי אדום, קוויאר סלמון וכוסברה – 72 ₪.

 

ככה נראית משעדת שף - מסעדת רמבלה. צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה
ככה נראית משעדת שף – מסעדת רמבלה. צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה

מנות עיקריות מתפריט רמבלה בחולון

  • בורגר אנטריקוט 200 גר' מבשר אנטריקוט מובחר, לחמניית דלי, איולי טרטר, חסה, עגבניה, בצל סגול ומלפפון חמוץ. מוגש עם צ'יפס.  – 79 ₪ . תוספות לבחירה ב- 8 ₪ : שום קונפי/פרמז'ן קשיו/צ'דר שקדים/פלפל חריף קלוי/ בצל מטוגן.
  • רוסטביף סינטה – ב- 14 ₪.
  • בורגר ביונד מיט לחמניית דלי, חסה, עגבניה, בצל ומלפפון חמוץ. מוגש עם צי'פס – 82 ₪  תוספות לבחירה ב- 8 ₪ : שום קונפי / פרמז'ן קשיו / צדר שקדים / פלפל חריף קלוי / בצל מטוגן.
  • שניצל RAMBLA שניצל קלאסי, פירה תפו"א ברוזמרין ובצל מקורמל – 84 ₪.
  • טאטקי סינטה סינטה צרובה 200 גרם, פטריות שימג'י ושמפיניון, שום קונפי, קרם קוקוס, קרמבל זיתים שחורים וסויה ג׳ינג׳ר קרמל. / נתח אנטריקוט 139 ₪.
  • 300 גרם אנטריקוט מיושן, צ'ימיצ'ורי אננס ושום קונפי. מוגש עם צ'יפס / פילה מוסר עם תבשיל מנגולד וגרגירי חומוס בפפריקה – 95 ₪  / לברק שלם פתוח בגריל עם סלט עגבניות – 110 ₪.

 

לחובבי הים - קוביות לוקוס מהתפריט. צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה
לחובבי הים – קוביות לוקוס מהתפריט. צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה

תפריט קינוחים – המיוחד של מסעדת רמבלה

  • ברולה קוקיס – קרם ברולה קלאסי בין שתי עוגיות פאדג' שוקולד, רוטב קרמל מלוח, שברי מקרון צבעוניים, קרמבל במבה, גלידה וניל – 62 ₪.
  • פסיפס טרופי – קרם מנגו על מצע של מרנג אגוזי לוז, קרם וניל בציפוי רוטב מנגו, פירורי רד וולווט, קומפוט פירות עונתיים עם בזיליקום – 55 ₪.
  • שוקולד פאדג' – עוגת שוקולד ביתית חמה ונימוחה מאד, העשויה ללא קמח ומלאה בשוקולד מבפנים ומבחוץ, מקלות מרנג וניל ושוקולד, פירורי מרנג נוגט, רוטב פירות יער וגלידת וניל – 59 ש"ח.
  • קראק פאי קלאסי – פאי קרנצ'י של גרנולה, טופי וקרמל, מוגש על רוטב פיסטוק וקרם וניל – 52 ₪ / נמסיס שוקולד- עוגת שוקולד עשירה ללא קמח, רוטב שוקולד חם ומקרון מנגו.
  • קוקטייל קינוח – THE ITALIAN STALLION – וודקה, אספרסו, פרנג'ליקו ומי סוכר – 52 ₪ .

 

הסנגריה לוקה של מסעדת רמבלה. צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה
סנגריה לוקה של מסעדת רמבלה. צילום: עוז אוחיון לסוכנות קרלה

תפריט קוקטיילים שנבנה על ידי המיקסולוג – גבי גרשאטור (גבי מיקסולוג'י)

  • PENELOPE – ג'ין, ורמוט לבן, תמציות ביתיות של סברס ואגסים עם מלפפון, הל ופרחי בר – 52 ₪.
  • CHEERS – ג'ין, חליטת קיווי ווניל, לימונים וחמוציות – 52 ₪.
  • !POR LA VIDA – אוזו עם סירופ מלפפונים ביתי על בסיס דבש, פסיפלורה וטוניק ים תיכוני – 52 ₪.
  • MULE DE CATALUNYA –וודקה עם ליקר שקדים, סירופ אשכולית אדומה, שראב אבטיח וג׳ינג'ר ביר – 54 ₪.
  • SAGARDA FAMILIA – שני סוגי רום, ליקר אגוזי לוז, ליים, מנגו, בננות וקוקוס – 58 ₪.
  • (SHARING) SANGRIA LOCA קוקטייל שיתופי המבוסס על ג'ין ויין לבן שנין בלאן עם נגיעות של ליקר תפוזים, תפוחים, וניל, למון גראס ותערובת תבלינים – 139 ₪ .

פרטים:

איפה: הרוקמים 2 (בניין קמפוס אמות), חולון.

מתי: א-ה מהשעה 11:00 עד  23:30 | חמישי: 11:00 – 00:30 | מוצ"ש: 21:00 – 00:30

כשרות: רבנות חולון

חניה: חינם מקורה במקום

הזמנות בטלפון: 055-9989958

הזמנה דרך טאביט: : https://tabitisrael.co.il/

לחופשה באיזור המרכז: חופשה במרכז הארץ – ישראלינג

 

 

 

שיתוף

אולי תתעניינו גם ב...

תפריט נגישות