תפריט חג  מיוחד כשר לפסח במלון ריץ-קרלטון הרצליה

לברק שלם אפוי על אבן או סינטה צרובה על פלדה לוהטת? אלה שתי מנות מתוך התפריט הכשר לפסח במסעדת הרברט סמואל, שבמלון ריץ-קרלטון הרצליה

ניוקי פטריות כשר לפסח, במסעדת הרברט סמואל שבמלון ריץ קרלטון הרצליה. צילום: אסף קרלה
ניוקי פטריות כשר לפסח, במסעדת הרברט סמואל שבמלון ריץ קרלטון הרצליה. צילום: אסף קרלה

אם אתם מאלה שלא מוותרים על איכות וארוחות משובחות גם בחג הפסח – הכירו את מסעדת הרברט סמואל. לקראת חג הפסח מסעדת הרברט סמואל שבמלון ריץ-קרלטון הרצליה, תיפתח באופן מיוחד עם תפריט חג מיוחד כשר לפסח (בהשגחת הרבנות הרצליה).

לרגל החג תיפתח המסעדה גם בצהריים וגם בערב בימים 9-10/4/23. בשאר ימי חול המועד פסח 2023 תהיה המסעדה פתוחה בשעות הערב בלבד. אופציה מעולה למי שמבלה באזור מרכז הארץ.

חוויה קולינרית

מסעדת הרברט סמואל במלון ריץ-קרלטון מספקת חוויה קולינרית שלא דומה לאף אחת אחרת. זה מתחיל בתפריט המעודן שלה הכולל את מיטב חומרי הגלם האיכותיים, לאווירה היוקרתית המורגשת בכל פינה וכמובן בשירות. המסעדה מציעה חווית אוכל בלתי נשכחת, עם מחויבות למצוינות וסטנדרטים גבוהים של איכות, הרברט סמואל היא מסעדה אידיאלית לחגוג אירועים מיוחדים או סתם לבילוי לילי.

בר ים על הפלנצ'ה במסעדת הרברט סמואל, מלון ריץ קרלטון הרצליה. צילום: אסף קרלה
בר ים על הפלנצ'ה במסעדת הרברט סמואל, מלון ריץ קרלטון הרצליה. צילום: אסף קרלה

בין המנות בתפריט פסח 2023:

ראשונות

צלחת חריפים. 15 ש"ח

טחינת שקדים שחורה ומשוייה. 15 ש"ח

סשימי אינטיאס ים תיכוני  – טבעות מלפפון, עגבנייה סחוטה, פלפל חריף, שמן זית, קלמטה, פאף קינואה. 76/52 ש"ח

טונה אדומה – מעושנת בעשבים ארומטיים, ויניגרט אריסה מרוקאית, סוכרית שומר, טאטוס מיובש. 82/58 ש"ח

 

מהשוק ומהשדה

סלט עגבניות הרברט סמואל. 54/42 ש"ח

סלט צבעוני – רוטב תמרינדי, חסה סלנובה, בטטה צלויה, מלפפון ירוק, אנדיב, אפרסמון מקורמל, תרד ניו זילנדי, שקדים קלויים. 56 ש"ח

עגבניות – מרק קטיפתי, עגבניות צלויות, פלפלים קלויים, בזיליקום ואורגנו. 42 ש"ח

 

טרי מהים

בר ים – פילה על הפלנצ'ה, ירקות ירוקים, קרם שורשים לבנים, פסטו. 145 ש"ח

לברק שלם – אפוי על אבן, קונפי ארטישוק ירושלמי ושומר, מנגולד, ציר לבן, סלסת עגבניות פיקנטית. 186 ש"ח

לוקוס מהים התיכון – קבב, קרם פלפלים שרופים, סלט חצילים חם, סחוג עשבים חמצמץ, סקורדיליה. 178 ש"ח

 

בשר מהאטליז

חזה אווז – דלעת בתבלינים חמים, בוקצ'וי, גסטריק תפוזים, קרם גזר וקוקוס, צ'ילי, סלט רענן. 136 ש"ח

סינטה – צרוב על פלדה לוהטת, גראטן בטטות, קרם שום ירוק, ציר בקר מצומצם. 152 ש"ח

פילה בקר – קרם תפוח אדמה, מח עצם, גרמולטה עשבים, דמי גלאס. 186 ש"ח

 

מהדורה מיוחדת

ניוקי פטריות – כשר לפסח. עם עלי מרווה, פטריות יער, ציר בקר וכמהין. 98 ש"ח

צלעות טלה – צלעות מהגולן, כרוב ממולא טלה ושורשים, סלסת לימון כבוש ועשבים, ציר טלה. 236 ש"ח

פריים ריב על העצם – מיושן 40 לילות, ירקות ירוקים אורגניים ותפוחי אדמה צלויים בגרמולטה. 68 ₪  ל-100 גר'

 

מסעדת הרברט סמואל

מלון ריץ-קרלטון הרצליה

רחוב השונית 4, הרצליה

טלפון 073-203-7596

שיתוף

אולי תתעניינו גם ב...

תפריט נגישות