ידעתם שבשנה החולפת ביקרו כ-270,000 ישראלים בתאילנד? כנראה שאנחנו כבר מכורים לתפריט התאילנדי. מסעדת צ'אטוצ'אק בנתניה מציעה חוויה תאילנדית עם מנות מהשווקים של בנגקוק. המסעדה, בעיצוב ריזורט תאילנדי מוקפד, משדרגת את חווית האירוח עם מנות כמו סום טאם, פאד קפאו ועוד מנות דגל מהמטבח התאילנדי. בנוסף, לצד האוכל, תמצאו גם קוקטיילים יצירתיים בהשראת המטבח התאילנדי.
תפריט תאילנדי במסעדת צ'אטוצ'אק
השף יניר גרין והשפית אנותאי גילור יצרו יחד תפריט עשיר שמשלב טכניקות בישול תאילנדיות מסורתיות עם יצירתיות ישראלית. המנות המוגשות במסעדת צ'אטוצ'אק מציעות את כל מה שיש למטבח התאילנדי להציע, כולל סלטים, קארי, ולביבות שרימפס המוכרות ברחובות בנגקוק.
חובבי הבירה קראו עוד>>
השפים של צ'אטוצ'אק:
השפית אנותאי גילור, בת למשפחת מסעדנים, מביאה את הידע והאהבה למטבח התאילנדי לדור הבא. יחד עם יניר גרין, המוביל את טייגר לילי, הם יצרו תפריט תאילנדי שמשלב בין מנות מוכרות לבין חידושים קולינריים. התפריט לא רק נאמן למסורת אלא גם מוסיף אלמנטים אישיים שמביאים את האורחים לחוויית אוכל תאילנדית אותנטית עם טוויסט ישראלי ייחודי, שמהווה חיבור קולינרי מרתק.
מה בתפריט של מסעדת צ'אטוצ'אק
בתפריט התאילנדי של צ'אטוצ'אק תמצאו מגוון רחב של מנות ייחודיות, שלפעמים קשה למצוא במסעדות תאילנדיות בישראל. בין המנות הבולטות בתפריט תוכלו למצוא את הסום טאם, פאננג קארי, ופאד סי יו. כל מנה מבוצעת בטכניקות תאילנדיות מדויקות ומשתמשת בחומרי גלם טריים ואותנטיים שמקנים להן את הטעמים המיוחדים שמזוהים עם המטבח התאילנדי ברחובות בנגקוק.
בין המנות בתפריט:
התפריט מציע מעל 40 מנות, שילוב בין מנות עכשוויות ומסורתיות, שמדגישות את הטעמים האותנטיים של תאילנד, עם דגש על חוויית הגשה שמאפשרת לסועדים לצלול אל תוך תרבות המטבח התאילנדי האהוב:
- סום טאם: סלט פפאיה תאילנדי קלאסי, פריך ומרענן. (53-57 ש"ח)
- וואן סאן: סלט זכוכית שקוף עם עשבי תיבול טריים. (61 ש"ח)
- נאם טוק: סלט תאילנדי עשיר בטעמים ובמרקמים (67 ש"ח)
- לאב גאי יאנג: עוף קצוץ על גריל פחמים, עם עשבי תיבול רעננים (65 ש"ח)
- פי גאי טוד: כנפי עוף פריכות במרינדה תאילנדית ייחודית (55 ש"ח)
- טוד מאן קונג: לביבות שרימפס בטיגון עמוק (63 ש"ח)
- פאננג קארי: קארי תאילנדי עשיר ועשוי בדיוק מושלם (89 ש"ח)
- קאו סוי: מנה מצפון תאילנד, קארי עשיר ואטריות קריספיות (89 ש"ח)
- פאד סאן יאיי: מוקפץ עם אטריות שטוחות ועשבי תיבול, בטעמים משובחים (81 ש"ח)
- פאד קפאו מאקאה: מנת דגל של המטבח התאילנדי, חצילים תאילנדיים מוקפצים עם בשר מתובל (81|91 ש"ח)
- פלא מנאו: פילה דג מאודה בלימון, שום וצ'ילי (125 ש"ח)
- גאי יאנג: שיפוד תאילנדי אותנטי, צלוי על גריל פחמים להענקת טעמים עמוקים.(89 ש"ח)
חופשה במלונות בגליל המערבי
אי אפשר בלי תפריט קוקטיילים
לצד המנות התאילנדיות האותנטיות, הבר במסעדת צ'אטוצ'אק מציע תפריט קוקטיילים ייחודי ומרענן. הקוקטיילים משדרים את התרבות התאילנדית עם שילוב של טעמים אקזוטיים. זהו המקום המושלם לדייט אינטימי או ערב על הבר.
בין האפשרויות המובילות ניתן למצוא:
- פטאי פאנג – קוקטייל חמצמץ-מתקתק עם פסיפלורה
- ספייסי סיאם – קוקטייל חריף עם צ'ילי וג'ין
- סאנסט בנגקוק – קוקטייל רום, ליצ'י וקוקוס
העיצוב שולח אתכם ישר אל שוק צ'אטוצ'אק בבנגקוק
המסעדה מעוצבת בסגנון תאילנדי מודרני המהווה סביבה מושלמת לאוכל תאילנדי מסורתי. כל פרט בעיצוב מקדם את תחושת השוק התאילנדי, אך בעיצוב יוקרתי ומוקפד. השילוב של עגלות רחוב, ריהוט במבוק תאילנדי ותאורה מיוחדת יוצר חוויה אותנטית שלא נגמרת רק מהאוכל. התפריט התאילנדי של צ'אטוצ'אק מהווה את החיבור המושלם בין האווירה, האוכל והתרבות התאילנדית.
פרטים:
מסעדת צ'אטוצ'אק
איפה: רח' המלאכה 4, נתניה
טלפון: 09-885-5599
מתי: ראשון עד שישי, 12:00-24:00
כשרות: לא כשר
חניה:איפה חונים? הסדרנו עבורכם הסדרי חניה מצוינים! לחצו לפרטים
נגישות: נגישות מלאה לבעלי מוגבלויות