חיפוש

תפריט בראנץ' חדש בשישי בדן אכדיה ריזורט הרצליה

הצטרפו לבראנץ' החדש והעשיר בדן אכדיה ריזורט הרצליה, בהובלת השף גולן ישראלי, תפריט עם חומרי גלם איכותיים ומנות ייחודיות

דן אכדיה ריזורט הרצליה מציע בראנץ' חדש בימי שישי, בניצוחו של השף גולן ישראלי. צילום: באדיבות ארכיון מלונות דן
דן אכדיה ריזורט הרצליה מציע בראנץ' חדש בימי שישי, בניצוחו של השף גולן ישראלי. צילום: באדיבות ארכיון מלונות דן

תפריט בראנץ' חדש ומפנק בדן אכדיה ריזורט הרצליה מציע חוויה קולינרית ייחודית בעיצובה של השף גולן ישראלי. בבראנץ' תיהנו ממגוון מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים, עם חומרי גלם איכותיים ומקומיים. כל זאת, באווירה מרגיעה על חוף ימה של הרצליה, פתוח גם לקהל הרחב.

אגז בנדיקט במלון דן אכדיה ריזורט - בראנץ' חדש בימי שישי. צילום: עידן פראג'
אגז בנדיקט במלון דן אכדיה ריזורט – בראנץ' חדש בימי שישי. צילום: עידן פראג'

בין המנות העיקריות המוצעות בבראנץ' של דן אכדיה ריזורט:

  • מקושקשת עננים עם קרם פרש ואבוקדו על לחם מחמצת
  • שקשוקה עגבניות עונתיות, חלה חרוכה, טחינה ובצל ירוק
  • אגז בנדיקט קממבר, גרבלקס סלמון ורוטב הולנדייז על בריוש
  • ביצת עין עם מגי, קלמטה ועלים ירוקים על רושטי
  • מאפה עלים מדופדף של ירוקים וגבינה
  • וופל בלגי עם קרם שנטלי מייפל ושוקולד
  • ברד פודינג קינמון, בריוש וחלה שנאפו יחדיו בקרם אנגלז וגלידה
הבראנץ' החדש בדן אכדיה ריזורט מוקם על חוף הים של הרצליה. צילום: גולן ישראלי
הבראנץ' החדש בדן אכדיה ריזורט מוקם על חוף הים של הרצליה. צילום: גולן ישראליבבראנץ' של מלון ארכדיה – הרצליה נשען על מיטב חומרי הגלם:

הבראנץ' של השף גולן ישראלי מתבסס על חומרי גלם איכותיים, המגיעים ממיטב המותגים בארץ ובעולם.

  • שמן זית של משק אחיה – משק אחיה, הממוקם במרכז הארץ, מתמחה בייצור שמן זית איכותי, המופק בתהליך קפדני וידני.
    השמן ידוע בטעמים המורכבים והארומות המיוחדות, המעניקים לכל מנה ניחוח עשיר וטעים.
  • גבינות של משק ברקנית – משק ברקנית, הנמצא בגליל העליון, ידוע בייצור גבינות בוטיק בעבודת יד, המיוצרות מחלב איכותי של פרות הגליל.
    הגבינות, המיוצרות בשיטות מסורתיות, מצטיינות בטעמים טבעיים וטריים, ומתאימות במיוחד למנות גסטרונומיות עדינות.
  • טונה ואנשובי של אורטיז – חברת אורטיז הספרדית נחשבת לאחת המובילות בתחום הדגים המלוחים, עם מוצרים שמיוצרים בעבודת יד תוך שמירה על איכות גבוהה.
    הטונה והאנשובי של אורטיז ידועים בטעמיהם העשירים והמרקם הטרי, והם מהווים תוספת מושלמת למנות בראנץ' עם ניחוח ים תיכוני מובהק.
לחובבי הביצים- ביצת עין בבראנץ' של מלון דן אכדיה. צילום: עידן פראג'
לחובבי הביצים- ביצת עין בבראנץ' של מלון דן אכדיה. צילום: עידן פראג'

פרטים:

דן אכדיה ריזורט

איפה: רמת ים 122, הרצליה

מתי: בימי שישי בראנץ׳
בין השעות: 09:00-12:30
כמה עולה: לאורחי חוץ 210 ש״ח

מחיר לחברי E-DAN: לחבר – 180 ש״ח

ארוחת ערב
בין השעות 18:00-20:30
כמה עולה: 420 ש״ח
ילד (2-12) במחיר 210 ש״ח לאדם

טלפון להזמנות: 03-7408988
טלפון המלון: 09-9597070
אימייל: Reservations@danhotels.com
שיתוף

אולי תתעניינו גם ב...

תפריט נגישות