תפריט בראנץ' חדש ומפנק בדן אכדיה ריזורט הרצליה מציע חוויה קולינרית ייחודית בעיצובה של השף גולן ישראלי. בבראנץ' תיהנו ממגוון מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים, עם חומרי גלם איכותיים ומקומיים. כל זאת, באווירה מרגיעה על חוף ימה של הרצליה, פתוח גם לקהל הרחב.
בין המנות העיקריות המוצעות בבראנץ' של דן אכדיה ריזורט:
- מקושקשת עננים עם קרם פרש ואבוקדו על לחם מחמצת
- שקשוקה עגבניות עונתיות, חלה חרוכה, טחינה ובצל ירוק
- אגז בנדיקט קממבר, גרבלקס סלמון ורוטב הולנדייז על בריוש
- ביצת עין עם מגי, קלמטה ועלים ירוקים על רושטי
- מאפה עלים מדופדף של ירוקים וגבינה
- וופל בלגי עם קרם שנטלי מייפל ושוקולד
- ברד פודינג קינמון, בריוש וחלה שנאפו יחדיו בקרם אנגלז וגלידה
הבראנץ' של השף גולן ישראלי מתבסס על חומרי גלם איכותיים, המגיעים ממיטב המותגים בארץ ובעולם.
- שמן זית של משק אחיה – משק אחיה, הממוקם במרכז הארץ, מתמחה בייצור שמן זית איכותי, המופק בתהליך קפדני וידני.
השמן ידוע בטעמים המורכבים והארומות המיוחדות, המעניקים לכל מנה ניחוח עשיר וטעים. - גבינות של משק ברקנית – משק ברקנית, הנמצא בגליל העליון, ידוע בייצור גבינות בוטיק בעבודת יד, המיוצרות מחלב איכותי של פרות הגליל.
הגבינות, המיוצרות בשיטות מסורתיות, מצטיינות בטעמים טבעיים וטריים, ומתאימות במיוחד למנות גסטרונומיות עדינות. - טונה ואנשובי של אורטיז – חברת אורטיז הספרדית נחשבת לאחת המובילות בתחום הדגים המלוחים, עם מוצרים שמיוצרים בעבודת יד תוך שמירה על איכות גבוהה.
הטונה והאנשובי של אורטיז ידועים בטעמיהם העשירים והמרקם הטרי, והם מהווים תוספת מושלמת למנות בראנץ' עם ניחוח ים תיכוני מובהק.
פרטים:
דן אכדיה ריזורט
איפה: רמת ים 122, הרצליה
מתי: בימי שישי בראנץ׳
בין השעות: 09:00-12:30
כמה עולה: לאורחי חוץ 210 ש״ח
מחיר לחברי E-DAN: לחבר – 180 ש״ח
ארוחת ערב
בין השעות 18:00-20:30
כמה עולה: 420 ש״ח
ילד (2-12) במחיר 210 ש״ח לאדם
אתר: להזמנות און-ליין
אתר המלון: מלון דן אכדיה
אתר המלון: מלון דן אכדיה