עכשיו גם באשדוד: מסעדת סלון יווני של השף גיא פרץ

השף גיא פרץ משיק סניף נוסף של המותג "סלון יווני" במלון ווסט אשדוד. בדרך לרשת ישראלית?

סלון יווני 2
סטייק טומהוק לסלון יווני אשדוד. צילום: שירן כהן שי

לאחר ההצלחה המסחררת במסעדת סלון יווני התל-אביבית, רשת המסעדות של השף גיא פרץ "סלון יווני" מתרחבת לאשדוד. השף גיא פרץ משיק סניף נוסף של המותג "סלון יווני" במלון ווסט אשדוד ומתכנן להרחיב את המותג לערים נוספות בישראל בשילוב מותג חדש של מעדניות יווניות.

המסעדה החדשה, מסעדת שף על טהרת הבשר, סיימה את תקופת ההרצה, ומציעה תפריט ים-תיכוני המשלב מטבח יווני-טורקי בשרי.

סלון יווני 3
סלון יווני והשף גיא פרץ. צילום: שירן כהן שי

השף גיא פרץ, שף בינלאומי המתמחה במטבח הים תיכוני ומטבח מרוקאי עילי, משלב בסניף האשדודי בין 2 האהבות שלו – מטבח יווני ובשרים. הוא בנה תפריט המבוסס על נתחי בשר משובחים בכשרות מהדרין, בפיקוח איגוד הרבנים בישראל.

כדור שלישי לשושלת קצבים, פרץ, המזוהה עם עולם הבשר ומחבר רבי המכר "ספר הגריל של גיא פרץ" ו"ספר הבשר של גיא פרץ", החליט לשלב בין העולמות הקולינריים האהובים עליו. כעת הוא חוזר למגרשו הביתי, עיר הנמל אשדוד, שנחשבת מבחינה קולינרית בעיקר עם מסעדות דגים מהמובילות בישראל. כעת יוכלו תושבי האזור ליהנות גם מהעולם הקולינרי של בשרים ותפריט יווני.

המסעדה מעוצבת בסגנון של חללים וחדרים פרטיים בעיצוב יווני ים-תיכוני. את פני האורחים מקבלת ויטרינת בשר שעושה כבוד לענף הבשר בישראל, עם נתחי בשר ייחודיים הן מגידול מקומי והן בייבוא מכל רחבי העולם. הנתחים עוברים טיפול יוצא דופן: גידול, קיצוב ויישון בסטנדרטים הגבוהים ביותר.

סלון יווני 1
אנטריקורי לסלון יווני אשדוד. צילום: גדי אוהד

מסעדת הבשרים היוונית של השף גיא פרץ, מציעה חווית בשרים יוקרתית עם תפריט סובב ים תיכון. בין המנות הבולטות בתפריט הערב, לצד מאזטים יווניים קלאסיים, דליקטסים ולחמים טריים:  טרטר בקר "איסטנבול" על קרח גרוס, סיגר מח עגל עם אריסה ולימונים כבושים, דולמדס – עלי גפן מגולגלים בעבודת יד, פאווה יוונית המפורסמת, בגרסאות חדשניות ומקוריות- קרם אפונה צהובה חמים במגוון טעימים שכיף לנגב עם הפיתה היוונית המיוחדת, חרבות סובלאקי מנתחים מובחרים ונתחי סופר פרימיום שתלויים בוויטרינת הבשר המהודרת.

תפריט האוכל מלווה בתפריט יין עשיר, המתבסס על יקבים ישראלים ובינלאומיים כשרים, כמו גם למעלה מ-20 סוגי אוזו ממגוון הטברנות היווניות המובילות, וקוקטיילים ים-תיכוניים מרעננים.

המסעדה מעוצבת בעיצוב אקסקלוסיבי ומציעה שלושה חדרי אירוח לאירועים פרטיים ועסקיים בסטנדרט גבוה, היכולים להכיל החל מ-10 איש עד כ-180 אורחים. החדרים מאובזרים בהגברה וציוד טכני מתקדם כשברקע פסקול של נעימות יווניות קלאסיות ופעם בשבוע מתארח נגן בוזוקי שעוזר לקהל להפליג למחוזות רחוקים.

תפריט יווני בשרי תפריט מהדרין בפיקוח איגוד הרבנים בישראל

ימים א'-ה', 18:00-23:00, רחוב הטיילת 32 אשדוד

סלון יווני, חוויה קולינרית יוונית-ים תיכונית, מלון West אשדוד

לפרטים נוספים: https://salonyevani.co.il/

שיתוף

אולי תתעניינו גם ב...

תפריט נגישות