הנה ההזדמנות לחקור טעמים חדשים מבלי לקרוע את הכיס. מסעדת קפטן הוק בשוק הפשפשים, משיקה Happy Hour במסגרתו בין הימים שני עד חמישי והשעות 17:00-19:00 תינתן הנחה של 20% על תפריט הקיץ החדש.
Happy Hour במסעדות הפך לשעה מועדפת ביום, שבה ניתן ליהנות מיתרונות המחיר הנגיש יותר. אפשרות לחזור למנות האהובות, או לטעום ביסים קולינריים חדשים. אם כל זה קורה עם חברים, ההנאה היא כפולה.
תפריט קיץ חדש
מסעדת ״קפטן הוק״ היא מסעדת דגים ופירות ים יוצאת דופן. ייחודה בא לידי ביטוי במטבח של השף המוערך עומאר עילוואן, שידע לשלב מנות מודרניות עם נגיעות קטנות מהמטבח הערבי. המסעדה האינטימית נפתחה לפני שנתיים בלב מתחם שוק הפשפשים השוקק של יפו-תל אביב, במבנה לשימור, ופונה לרחבת המסחר התוססת.
בימים אלה משיקים ב״קפטן הוק״ תפריט קיץ חדש, יצירתי, מגוון וייחודי אשר משלב בין דגי ים טריים לפירות העונה – סינייה קבב דג עם דובדבנים כבר טעמתם?
על התפריט
התפריט החדש במקום הוא פרי יצירתו של השף המוערך עומאר עילוואן, אשר להשכלתו למד במוסדות הקולינריה המובילים באירופה, עבד המסעדות המובילות בארץ ובחול בהן צבר ניסיון רב ולטביעת יד ייחודית.
המנות במסעדה מפלרטטות בין מנות פתיח לנשנוש, עבור למנות עיקריות, מנות שאפשר לחלוק ומנות קינוח מתוקות. רבות המנות המתאימות לרגישים לגלוטן (ללא פס הכנה נפרד) או לחובבי תזונה קטוגנית.
דוגמאות למנות בתפריט
- פרחי ארטישוקים מטוגנים וממרח ציזיקי
- סלט אבטיח עם בוראטה וצ'ילי חריף
- שרימפס פלאפל עם טחינה לימונית
- סיגר דגים עם עמבה וחריסה ביתית
- מיקס שרימפס וקלמרי מטוגנים
- ברבוניות במרינדת צ'ימיצ'ורי
- מוחמר דג – פילה דג ים צרוב על הפלאנצ'ה עם פיתה קריספית
- טרטר פאקוס ודג לבן
- מסבחה חציל ושרימפס
- במיה בלאדי עם פירות ים
פרטים:
מסעדת קפטן הוק
עמיעד 13, תל אביב-יפו
שעות פתיחה: שני עד שבת – 11:30-23:30
טלפון להזמנות: 03-6445440
לא כשר