חופשת חורף במלון קרלטון תל אביב מציעה חוויה רגועה לזוגות, שמשלבת בין הפינוקים של מלון יוקרתי לבין אווירת החורף הרומנטית של חוף הים התל-אביבי. לקראת העונה הקרה מציע המלון דיל כולל ארוחת בוקר במסעדה אל מול הים, וארוחת ערב במסעדת פליים, שמביאה לשולחן מנות מוקפדות וטעימות.
זו הזדמנות מצוינת לזוגות המחפשים זמן איכות ושקט, לצד האפשרות ליהנות מקרבה לכל מה שיש לתל אביב להציע – בתי קפה, גלריות, חנויות בוטיק וטיולים בטיילת היפה, שהופכת קסומה במיוחד בעונה זו של השנה.
חבילת חורף זוגית – תאריכים:
החבילה זמינה החל מה-1 בנובמבר 2024 ועד ה-28 בפברואר 2025. בימים ראשון עד חמישי.
מה כוללת חבילת חורף בקרלטון תל אביב:
- לילה בחדר פרימיום משודרג עם נוף לים ופינוק מתוק בחדר, להשלמת האווירה.
- ארוחת ערב זוגית במסעדת פליים בניצוחו של השף אורן אסידו, זוכה "משחקי השף". תפריט עילי ועשיר המותאם במיוחד לבילוי זוגי ומפנק.
- ארוחת בוקר מפנקת מול הנוף הפנורמי של חופי תל אביב, להתחלה מושלמת של היום.
מחיר החבילה: החל מ-2,160 ₪ לזוג.
אירוח ברמה הגבוהה ביותר
"אנחנו גאים להציע לאורחינו חבילה ייחודית שמספקת חווית אירוח ברמה הגבוהה ביותר", אומר יוסי נביא, מנכ"ל מלון קרלטון תל אביב. "חבילת חורף המשלבת בין איכות קולינרית יוצאת דופן לאווירה חמימה וקסומה בלב תל אביב".
על מלון קרלטון תל אביב
- המלון הטוב ביותר בישראל לשנת 2023 על פי אתר World Travel Awards.
- מלון חמישה כוכבים ובו 15 קומות כולל סוויטות עם נוף פנורמי לים התיכון.
- מממוקם על קו החוף של תל אביב יפו בצמוד למרינה גורדון.
- בריכה וג'קוזי על הגג, ממנו ניתן להשקיף על הנוף של תל אביב-יפו ב360 מעלות.
- ארוחת בוקר במתחם עם נוף פנורמי אל המרינה והים.
- מתחם ספא עם טיפולים מפנקים.
- מסעדת שף FLAME פליים.
- טרקלין עסקים.
מסעדת FLAME פליים
על מסעדת "פליים" שבמלון קרלטון בתל אביב, מנצח השף אורן אסידו, זוכה "משחקי השף". המסעדה מתמחה בבישול באש גלויה, ומביאה עמה בשורה קולינרית נועזת לסצנת האוכל המקומית. "פליים" ממוקמת בקומה הראשונה של מלון היוקרה ומציעה 120 מקומות ישיבה, הכוללים גם מרפסת רחבה המשקיפה על טיילת תל אביב וחוף הים, בר פרטי וחדר פרטי לאירועים אינטימיים.
ב"פליים" כמעט כל המנות, מראשונות ועד קינוחים, עוברות דרך האש – מה שמעניק להן עומק טעמים ייחודי ומעטה קלוי ומעושן. המטבח הפתוח מאפשר לאורחים לצפות בתהליך ההכנה, המתבצע כולו על בישול ב"אש גלויה", ובמרכזם גריל גחלים דרום אמריקאי (פאריז'ה) ותנור ג'וספר שפועל על גחלי עץ. בעזרת טכניקות צלייה משתנות של גובה, מרחק וזמן, השף וצוותו יוצרים חוויית טעמים המשלבת בין פראיות לחידוש, ומספקת הצצה אל אחד הטרנדים הקולינריים המרתקים בעולם.
השף אורן אסידו: "חבילת החורף מאפשרת לי ליצור עבור אורחינו תפריט שמפנק את כל החושים. בתפריט מנות שמבוססות על חומרי גלם טריים ואיכותיים, לבילוי רומנטי וחוויית טעמים עשירה".
פרטים:
חבילת חורף קולינרית – מלון קרלטון תל אביב
מחיר החבילה: החל מ-2,160 ₪ לזוג.
לפרטים והזמנות: 03-5201845.
כתובת: רח' אליעזר פרי 10, תל אביב.
אתר: קרלטון תל אביב
אינסטגרם: קרלטון תל אביב