חיפוש

מלון היוקרה בחגיגת אוכל רחוב ירושלמי אכול כפי יכולתך

מאפים טריים מהטאבון, ממרחים ומטבלים, עמדת פלאפל, נודלס וסלמון ושלל מאזתים למרכז השולחן. מלון ענבל ירושלים חוזר עם אוכל רחוב בחצר היפהפיה

במרכז החוויה טאבון לוהט ומאפים חמים. צילום: סיגל קליין
במרכז החוויה טאבון לוהט ומאפים חמים. צילום: סיגל קליין

בהמשך לפסטיבל המרקים בחורף, חוזר מלון ענבל למסורת הקבועה עם קיץ של אוכל רחוב ירושלמי. עד סוף חודש אוגוסט 2025 אפשר לשבת באוויר הירושלמי בחצר האשר בפטיו הנעים במלון, וליהנות מהתפריט הקולינרי של אוכל הרחוב. מלון ענבל שב ומציע לאורחיו ולאורחים מבחוץ חגיגה חלבית וכשרה בקונספט אכול כפי יכולתך.

 

בייגלה ירושלמי וממרחים. צילום: סיגל קליין
בייגלה ירושלמי וממרחים. צילום: סיגל קליין

תאריכי אוכל רחוב מלון ענבל:

האירוע מתקיים החל מה- 5 במאי ועד סוף אוגוסט 2025, בימים ראשון – חמישי, בין השעות 18:00-23:00.

מיקום: בחצר הירושלמית רחבת הידיים של המלון שבקומת הכניסה.

להזמנת מקומות: https://bit.ly/tabooncourtyard

 

עמדות של דוכני אוכל רחוב במלון ענבל. צילום: סיגל קליין
עמדות של דוכני אוכל רחוב במלון ענבל. צילום: סיגל קליין

מה בתפריט:

במרכז החצר ניצב טאבון לוהט שיוציא מדי יום עשרות סוגים של מאפים טריים ופריכים: מבייגלה עם זעתר האייקוני, ועד למאפה בולגרית ומוצרלה עם עלי אורגנו, מאפה עגבניות שרי ושום, מאפה תרד ובצל ירוק, מאפה בולגרית וביצה ועוד. את אלו ילוו שלל סלטים טריים, ממרחים עשירים ומאזטים. בין המטעמים: פלאפל בבצל וסומאק, מחמארה, מסבאחה, חומוס וטחינה, לאבנה, צזיקי יווני, נודלס עם סלמון, נודלס צמחוני ועוד.

המנות מוגשות בעמדות מעוצבות עם שף עטור כובע לבן, כך שניתן לגשת ולמלא את הצלחות שוב ושוב.

למרכז השולחן מגיש המלצר תחילה בייגלה ירושלמי חמים מן הטאבון, ולצדו ממרחים כמו צזיקי, סלט פלפלים קלויים, ממרח פלפלים ואגוזים, קערת חריפים, לבאנה ועוד. את המנה אפשר להוסיף ולמלא בשיטת ריפיל אינסופי.

והכל בתשלום קבוע מראש וללא הגבלה.

 

קינוח מלבי עם פיסטוקים ושומשום. צילום: סיגל קליין
קינוח מלבי עם פיסטוקים ושומשום. צילום: סיגל קליין

משהו מתוק

בסיום הארוחה מוגשת בסבוסה (עוגת סולת) מתוקה בעבודת יד – קינוח כלול במחיר, וכן קפה שחור שנמזג מקנקן אותנטי שמחומם על חול. כמו כן, בתוספת תשלום ניתן יהיה להנות מתפריט קינוחים משתנה מדי יום: קוביות אבטיח, מלבי עם פיסטוקים וקוקוס. בנוסף, ניתן להזמין משקאות קלים, משקאות חמים, בירה, יין וקוקטיילים – כל אלו בתוספת תשלום.

 

מוקפצים וסלמון שמוכנים במקום לעיני האורחים. צילום: סיגל קליין
מוקפצים וסלמון שמוכנים במקום לעיני האורחים. צילום: סיגל קליין

עוגן קולינרי

כפיר חדד, השף ראשי במלון ענבל: "מפסטיבל המרקים שחגג השנה עשור, דרך התפריטים המיוחדים במסעדות המלון, והקוקטיילים שיצרנו בבר 22 בהשראת העיר ירושלים, יש לנו את הזכות לייצר עוגנים קולינריים ותרבותיים בעיר. עוגנים המושכים אליהם תיירים מהארץ ומהעולם. אירוע אוכל הרחוב שערכנו בקיץ 2024 אירח מספר שיא של כ-20 אלף מבקרים. השנה, עם שובה של תיירות החוץ אנחנו מצפים למספרים גבוהים יותר ושמחים להכיר את הקולינריה הירושלמית המשובחת למבקרים מכל העולם".

 

פרטים:

אוכל רחוב במלון ענבל

תאריכים: 5.5.25-31.8.25

מחיר לאדם: 137 ₪ (שתיה וקינוחים משתנים בתוספת תשלום)

ימים ושעות פעילות: ראשון – חמישי, 18:00-23:00 (הזמנת שולחן אחרונה ב- 21:30)

להזמנת מקומות: https://bit.ly/tabooncourtyard

מלון ענבל, רח' ז'בוטינסקי 3, פארק הפעמון, ירושלים

 

שיתוף

אולי תתעניינו גם ב...

תפריט נגישות