חדש ושווה: Happy Hour במסעדת קפטן הוק ביפו

סינייה קבב דג ודובדבנים, פישווארמה או טרטר פאקוס. כל המנות בהנחה של 20% בימים שני עד חמישי בין השעות 17:00-19:00 במסעדת קפטן הוק

תפריט קיץ בקפטן הוק. צילום: אנטולי מיכאלו
תפריט קיץ בקפטן הוק. צילום: אנטולי מיכאלו

הנה ההזדמנות לחקור טעמים חדשים מבלי לקרוע את הכיס. מסעדת קפטן הוק בשוק הפשפשים, משיקה Happy Hour במסגרתו בין הימים שני עד חמישי והשעות 17:00-19:00 תינתן הנחה של 20% על תפריט הקיץ החדש.

Happy Hour במסעדות הפך לשעה מועדפת ביום, שבה ניתן ליהנות מיתרונות המחיר הנגיש יותר. אפשרות לחזור למנות האהובות, או לטעום ביסים קולינריים חדשים. אם  כל זה קורה עם חברים, ההנאה היא כפולה.

 

טרטר פאקוס בתפריט קיץ בקפטן הוק. צילום: אנטולי מיכאלו
טרטר פאקוס בתפריט קיץ בקפטן הוק. צילום: אנטולי מיכאלו

תפריט קיץ חדש

מסעדת ״קפטן הוק״ היא מסעדת דגים ופירות ים יוצאת דופן. ייחודה בא לידי ביטוי במטבח של השף המוערך עומאר עילוואן, שידע לשלב מנות מודרניות עם נגיעות קטנות מהמטבח הערבי. המסעדה האינטימית נפתחה לפני שנתיים בלב מתחם שוק הפשפשים השוקק של יפו-תל אביב, במבנה לשימור, ופונה לרחבת המסחר התוססת.

בימים אלה משיקים ב״קפטן הוק״ תפריט קיץ חדש, יצירתי, מגוון וייחודי אשר משלב בין דגי ים טריים לפירות העונה – סינייה קבב דג עם דובדבנים כבר טעמתם?

 

סינייה קבב דג ודובדבנים במסעדת קפטן הוק. צילום: אנטולי מיכאלו
סינייה קבב דג ודובדבנים במסעדת קפטן הוק. צילום: אנטולי מיכאלו

על התפריט

התפריט החדש במקום הוא פרי יצירתו של השף המוערך עומאר עילוואן, אשר להשכלתו למד במוסדות הקולינריה המובילים באירופה, עבד המסעדות המובילות בארץ ובחול בהן צבר ניסיון רב ולטביעת יד ייחודית.

המנות במסעדה מפלרטטות בין מנות פתיח לנשנוש, עבור למנות עיקריות, מנות שאפשר לחלוק ומנות קינוח מתוקות. רבות המנות המתאימות לרגישים לגלוטן (ללא פס הכנה נפרד) או לחובבי תזונה קטוגנית.

 

קלאמרי חמאה ותרד, תפריט קיץ בקפטן הוק. צילום: אנטולי מיכאלו
קלאמרי חמאה ותרד, תפריט קיץ בקפטן הוק. צילום: אנטולי מיכאלו

דוגמאות למנות בתפריט

  • פרחי ארטישוקים מטוגנים וממרח ציזיקי
  • סלט אבטיח עם בוראטה וצ'ילי חריף
  • שרימפס פלאפל עם טחינה לימונית
  • סיגר דגים עם עמבה וחריסה ביתית
  • מיקס שרימפס וקלמרי מטוגנים
  • ברבוניות במרינדת צ'ימיצ'ורי
  • מוחמר דג – פילה דג ים צרוב על הפלאנצ'ה עם פיתה קריספית
  • טרטר פאקוס ודג לבן
  • מסבחה חציל ושרימפס
  • במיה בלאדי עם פירות ים

 

פרטים:

מסעדת קפטן הוק

עמיעד 13, תל אביב-יפו

שעות פתיחה: שני עד שבת – 11:30-23:30

טלפון להזמנות: 03-6445440

לא כשר

אינסטגרם , פייסבוק

שיתוף

אולי תתעניינו גם ב...

תפריט נגישות